Hae sivuilta

Tuotepoiminta

2405513 tummanvihreä 0,30 mm meallilanka Tummanvihreä ohut taipuva metallilanka, jota on helppo myös virkata koruiksi ja tätä Lue lisää »

Yhteystiedot

KaikkeaKivaa Ky Näpsäkkä
Keskuskatu 9
60100 SEINÄJOKI
Y-tunnus: 1908818-8
0400-164245
fax 06-4504870
info@napsakka.fi


Myymälä avoinna:
ma suljettu
ti-pe klo 11-17.30
la klo 10-14

Maksutavat

Yksityisasiakkaat: Maksu tilauksen yhteydesä pankki- tai luottokorteilla, ennakkolaskulla tai Klarnan laskulla. Yritys- ja laitosasiakkaat: Lasku (vain laitokset, yritykset jne, ei yksityishenkilöt), tilaus ennakkolaskulla ja lisätietoihin sana lasku ja Y-tunnus. Yritykset ensimmäinen tilaus laskutetaan etukäteen, seuraavat laskulla, laitokset ensimmäinen tilaus, soitathan ja sovit laskutuksesta puh. 0400-164245

POSLIINIMAALAUSTARVIKKEET

Jauhevärit Degussa

Jauhevärit tai pulverivärit ovat pakattu pieniin muovipurkkeihin ja väriä on 10 g ja ruusuvärejä 5 g purkissa. Värimallit saattavat poiketa todellisesta väristä, koska värit kuvattu kuvista, ja lisäksi värisävyyn maalattaessa vaikuttaa myös värin paksuus ja montako kerrosta värissä on, mutta värimallit..

Sileät lysterit degussa

Värimallit saattavat poiketa todellisesta sävystä, koska värimallit on kuvattu värikopiosta. Useammat lysterit kannattaa ohentaa esim. laventeliöljyllä ja/tai lysterinohenteella ennen tuputtamista. Näin saat tasaisen tuputusjäljen. Ohentamatta lysterit kuivuvat nopeasti.Valkoista lysteriä (18I) voi..

Valuvat lysterit

värisävyt voivat poiketa todellisesta väristä johtuen siitä että ne on nettiin kuvattu värikopiosta.Valuvat lysterit levitetään isolla siveltimellä posliinin pintaan ja annetaan lysterin valua. Haluttaessa voidaan esinettä käännellä ja valuttaa lysteriä eri suuntiin. Valuvat lysterit voidaan myös tuputtaa..

Marmoroitavat lysterit

Marmoroitavat lysterit tarvitsevat aina erillisen marmorointinesteen. Lysteri levitetään leveällä siveltimellä ja annetaan kuivahtaa vähintään 1 tunti. Lisätään päälle haluttu marmorointineste siveltimellä. Värisävyt saattavat poiketa todellisesta väristä johtuen siitä että ne kuvattu värikopiosta..

Marmorointinesteet

Marmoroitavien lystereiden pälle levitettävä neste, jonka avulla lysteri marmoroituu. Marmorointinesteet toimivat jokaisen värin päällä hiukan erilailla ja kaksi eri tuotetta näyttävät samanlaiselta, mutta eivät koskaan ole kuitenkaan aivan samanlaisia

Öljyt

Posliinimaalaukseen vesiliukoiset ja öljypohjaiset öljyt