Hae sivuilta

Yhteystiedot

KaikkeaKivaa Ky Näpsäkkä
Keskuskatu 9
60100 SEINÄJOKI
Y-tunnus: 1908818-8
0400-164245
fax 06-4504870
info@napsakka.fi


Myymälä avoinna:
ma suljettu
ti-pe klo 11-17.30
la klo 10-14

Maksutavat

Yksityisasiakkaat:
Maksu tilauksen yhteydessä pankki- tai luottokorteilla, ennakkolaskulla tai Klarnan laskulla.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Yritys- ja laitosasiakkaat:
Lasku (vain laitokset, yritykset jne, ei yksityishenkilöt), tilaus ennakkolaskulla ja lisätietoihin sana lasku ja Y-tunnus.

Yritykset: Ensimmäinen tilaus laskutetaan etukäteen, seuraavat laskulla.

Laitokset: Ensimmäinen tilaus, soitathan ja sovit laskutuksesta puh. 0400-164245

Tuotepoiminta

4003-100-00 vanha juna ja auto leimasin Viva akryylileimasin vanha juna kooltaan noin 7,5 cm x 12,8 cm ja vanha auto kooltaan Lue lisää »

Facebook

KANGASVÄRIT JA TARVIKKEET

Emo-kankaanpainovärit

Emo kankaanpainovärit ovat Emo-tuotanto Oy:n valmiita kuultavia painosävyjä vaaleille kankaille. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään, sekä ohentaa EMO-ruiskuemulsiolla

Kangastussit

DecoFabric kangastussit sopivat sekä vaaleille että tummille kankaille. Tussi sisältää nestemäisen värin sisällä ja kun aloitat tussin käytön on ensin ravistettava tussia hyvin ja sen jälkeen paina kärki pohjaan ja odota kunnes väri alkaa tulla. Kiinnitetään silittämällä. Säilytä tussia vaakatasossa..

Peittovärit

Emotuotannon peittovärit ovat tummille kankaille tarkoitettuja kangasvärejä ja koska peittovärit eivät imeydy kankaaseen yhtä hyvin kuin vaaleille kankaille tarkoitetut värit, vaan jäävät ikäänkuin kankaan pinnalle ja siksi ne on kiinnitettävä hyvin

Tekstiilivärit

Emo tekstiiliväreillä voi värjätä pesukoneessa, kattilassa ja kylmävärjäyksenä. Värejävoidaan sekoittaa uusien sävyjen saamiseksi. Tekstiilivärin lisäksi tarvitset EMO-kiinnitysainetta ja ruokasuolaa.

Emo- väripigmentit

Väripigmenttejä käytetään painopastojen ja ruiskuemulsioiden värjäämiseen halutun värisiksi. Nestemäiset pigmentit ovat erittäin riittoisia. Emulsioita noin1 dl ja siihen 30 tippaa väripigmenttiä eli noin 2 g ja tietenkin voit itse säädellä värin voimakkuutta väripigmentin määrään vaikuttamalla. Pigmentit..

Emo-painopastat

Emo- painopastat (emulsiot) soveltuvat käytettäväksi kaikille vaaleille luonnonkuitukankaille. Väri on kuultoväri. Hajuttomuutensa ja työvälineiden helpon puhdistettavuuden vuoksi se sopii erityisen hyvin kotikäyttöön, kouluihin, päiväkoteihin jne. Tarvittaessa emulsiota voidaan ohentaa Emo-ruiskuemulsiolla..

Emo-ruiskuemulsiot

Ruiskuemulsio soveltuu ruiskutus-, roiskimis-, aurinkotekniikkaan yms. menetelmiin ja käy hyvin muos Emo-painoemulsion ohentamiseen

Emo-peittopastat

Valmiita, kankaan oman värin peittäviä pastoja, puhtaille viimeistelemättömille värillisille puuvilla- ja sekoitekankaille. Tästä painopastasta saa kirkkaita peittäviä värisävyjä. Ovat rakenteeltaan paksuhkoja ja täyttäviä. Seulalla painettaessa vaativat harvan seulan. Vaativat runsaasti väripigmenttiä..

Emo-helmiäispasta 100 g

Valmiita, kankaan oman värin peittäviä pastoja. Ovat rakenteeltaan paksuhkoja ja täyttäviä. Seulalla painettaessa vaativat harvan seulan. Vaativat runsaasti väripigmenttiä, 0-100 g / kg. Helmiäispasta on helmiäishohtoinen väri, joka voidaan myös pigmentoida. Helmiäispastasta on tehty valmiit helmiäisvärit..

Vinkkikirjanen kankaanpainantaan

Kangaskassit, -laukut, tiskirätit ja lippikset

kangaskasseja, -laukkuja, tiskirättiä ja lippiksiä, joihin voit painaa kangasväreillä ja kangastusseilla