Hae sivuilta

Yhteystiedot

KaikkeaKivaa Ky Näpsäkkä
Keskuskatu 9
60100 SEINÄJOKI
Y-tunnus: 1908818-8
0400-164245
fax 06-4504870
info@napsakka.fi


Myymälä avoinna:
ma suljettu
ti-pe klo 11-17.30
la klo 10-14

Maksutavat

Yksityisasiakkaat:
Maksu tilauksen yhteydessä pankki- tai luottokorteilla, ennakkolaskulla tai Klarnan laskulla.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Yritys- ja laitosasiakkaat:
Lasku (vain laitokset, yritykset jne, ei yksityishenkilöt), tilaus ennakkolaskulla ja lisätietoihin sana lasku ja Y-tunnus.

Yritykset: Ensimmäinen tilaus laskutetaan etukäteen, seuraavat laskulla.

Laitokset: Ensimmäinen tilaus, soitathan ja sovit laskutuksesta puh. 0400-164245

Tuotepoiminta

CED1406 Filigree 3D Bow Creative Expressions Crafts Dies, Craft stanssit , Sue Wilsonin suunnittelemat stanssit Lue lisää »

Facebook

Strassihelmet ja niitit lämpöliimalla

Nämä strassihelmet ovat lämpöliimataustaisia. Voit silittää ne kiinni työhön, laita silityspaperi, kangas tai jokin muu väliin silitysraudan ja helmien ja jos kiinnität niitä esim T-paitaan laita silityspaperi myös etu- ja takakappaleen väliin, ettei liima sula myös takakappaleeseen. Lämpötilana taso 2. Voit myös käyttää strassinkiinnityslaitetta, jossa on kärjet helmille halkaisijaltaan 2,3,4, ja 5 mm. Sen avulla saat helmet helposti ja nopeasti ja pysyvästi kiinni kankaaseen, paperiin, jne.

Tuotteita yhteensä 19 kpl

08 vaaleansiniset strassihelmet

Vaaleansiniset strassihelmet, irtonaiset, liima takana, kolmea kokoa 3 mm, 4 mm ja 5 mm. Strassihelmet sopivat kankaaseen, kartonkiin ja mihin vain. Silitä silityspaperin ( voipapern) läpi hellästi painaen kankaaseen ja muihin voit tehdä samoin tai liimata. Pesunkestävä hienopesu, mutta älä purista..
Hinta: 3.50 €
Vaihtoehdot

15128801 kirkas strassihelmi 3 mm

Strassihelmiä yhteensä 420 kpl halkaisijaltaan 3 mm. Strassihelmet ovat liimataustaisia ja voit kiinnittää ne silittämällä tai strassinkiinnityslaitteella tai lämpöpuhaltimella jne. Anna työn liimautua yön yli ja sen jälkeen työn voi pestä nurinpäin 30 asteen lämmössä. Voit myös suunnitella strassihelmikuvion..
Hinta: 7.90 €

15128999 värilajitelma strassihelmiä 3 mm

Värilajitelma strassihelmiä yhteensä 360 kpl ja pakkauksessa on 12 eri väriä kutakin 30 kpl. Strassihelmet ovat liimataustaisia ja voit kiinnittää ne silittämällä tai strassinkiinnityslaitteella tai lämpöpuhaltimella jne. Anna työn liimautua yön yli ja sen jälkeen työn voi pestä nurinpäin 30 asteen..
Hinta: 7.50 €

15129801 kirkas strassihelmi 4 mm

Strassihelmiä yhteensä 288 kpl halkaisijaltaan 4 mm. Strassihelmet ovat liimataustaisia ja voit kiinnittää ne silittämällä tai strassinkiinnityslaitteella tai lämpöpuhaltimella jne. Anna työn liimautua yön yli ja sen jälkeen työn voi pestä nurinpäin 30 asteen lämmössä. Voit myös suunnitella strassihelmikuvion..
Hinta: 7.90 €

15129999 värilajitelma strassihelmiä 4 mm

Värilajitelma strassihelmiä yhteensä 240 kpl ja pakkauksessa on 12 eri väriä kutakin 20 kpl. Strassihelmet ovat liimataustaisia ja voit kiinnittää ne silittämällä tai strassinkiinnityslaitteella tai lämpöpuhaltimella jne. Anna työn liimautua yön yli ja sen jälkeen työn voi pestä nurinpäin 30 asteen..
Hinta: 7.50 €

15130801 laijitelma kirkas strassihelmi 2-5 mm

Lajitelma strassihelmiä yhteensä 580 kpl. Strassihelmet ovat liimataustaisia ja voit kiinnittää ne silittämällä tai strassinkiinnityslaitteella tai lämpöpuhaltimella jne. Anna työn liimautua yön yli ja sen jälkeen työn voi pestä nurinpäin 30 asteen lämmössä. Voit myös suunnitella strassihelmikuvion..
Hinta: 11.50 €

1513100 Siirtofolio silitettäville strasseille

Transferfolie, tarroitettu siirtopaperi silitettäville strasseille.  Muodosta haluamasi kuvio siirtopaperille siten, että ladot strassit pohjapuoli ylöspäin tarroitetulle siirtopaperille.  Laita siirtopaperi työn päälle niin, että strassien pohjapuoli..
Hinta: 2.80 €

38641999 Värilajitelma pyöreitä niittejä

Värilajitelma niittejä yhteensä 600 kpl ja pakkauksessa on 12 eri väriä kutakin 50 kpl. Niitit ovat liimataustaisia ja voit kiinnittää ne silittämällä tai lämpöpuhaltimella jne. Anna työn liimautua yön yli ja sen jälkeen työn voi pestä nurinpäin 30 asteen lämmössä. Voit myös suunnitella niittikuvion..
Hinta: 4.70 €

38642606 platina niittilajitelma pyöreä4,70

Lajitelma platina niittejä yhteensä 560 kpl. Niitit ovat liimataustaisia kooltaan 3-10 mm ja voit kiinnittää ne silittämällä tai lämpöpuhaltimella jne. Anna työn liimautua yön yli ja sen jälkeen työn voi pestä nurinpäin 30 asteen lämmössä. Voit myös suunnitella niittikuvion siirtoliimapaperille ja..
Hinta: 4.70 €

38643606 Lajitelma erimuotoisia niittejä

Lajitelma niittejä yhteensä 420 kpl ja pakkauksessa on erimallisia ja erikokoisia niittejä. Niitit ovat liimataustaisia ja kooltaan 2,5-10 mm. voit kiinnittää ne silittämällä tai lämpöpuhaltimella jne. Anna työn liimautua yön yli ja sen jälkeen työn voi pestä nurinpäin 30 asteen lämmössä. Voit myös..
Hinta: 4.70 €

8930400 strassinkiinnityslaite

Strassinkiinnityslaitteeseen voit vaihtaa eri kärkiä riippuen strassien koosta. Kärkiä on 2 mm, 3 mm, 4 mm ja 5 mm. Liimattava strassi pitää olla lämpöliimataustainen. Erittäin kätevä, jos laitat paljon strasseja työhjösi
Hinta: 28.50 €

10 tummansiniset strassihelmet

Tummansiniset strassihelmet, irtonaiset, liima takana, kolmea kokoa 3 mm, 4 mm ja 5 mm. Strassihelmet sopivat kankaaseen, kartonkiin ja mihin vain. Silitä silityspaperin ( voipapern) läpi hellästi painaen kankaaseen ja muihin voit tehdä samoin tai liimata. Pesunkestävä hienopesu, mutta älä purista..
Hinta: 3.50 €
Vaihtoehdot

11 vihreät strassihelmet

vaaleanvihreät strassihelmet, irtonaiset, liima takana, kolmea kokoa 3 mm, 4 mm ja 5 mm. Strassihelmet sopivat kankaaseen, kartonkiin ja mihin vain. Silitä silityspaperin ( voipapern) läpi hellästi painaen kankaaseen ja muihin voit tehdä samoin tai liimata. Pesunkestävä hienopesu, mutta älä purista..
Hinta: 3.50 €
Vaihtoehdot

16 vaaleanpunaiset strassihelmet

Vaaleanpunaiset strassihelmet, irtonaiset, liima takana, kolmea kokoa 3 mm, 4 mm ja 5 mm. Strassihelmet sopivat kankaaseen, kartonkiin ja mihin vain. Silitä silityspaperin ( voipapern) läpi hellästi painaen kankaaseen ja muihin voit tehdä samoin tai liimata. Pesunkestävä hienopesu, mutta älä purista..
Hinta: 3.50 €
Vaihtoehdot

18 tummanpuneiset strassihelmet

tummanpunaiset strassihelmet, irtonaiset, liima takana, kolmea kokoa 3 mm, 4 mm ja 5 mm. Strassihelmet sopivat kankaaseen, kartonkiin ja mihin vain. Silitä silityspaperin ( voipapern) läpi hellästi painaen kankaaseen ja muihin voit tehdä samoin tai liimata. Pesunkestävä hienopesu, mutta älä purista..
Hinta: 3.50 €
Vaihtoehdot

37 kirkkaat strassihelmet 5 mm

Kirkkaat strassihelmet, irtonaiset, liima takana, koko 5 mm. Strassihelmet sopivat kankaaseen, kartonkiin ja mihin vain. Silitä silityspaperin ( voipapern) läpi hellästi painaen kankaaseen ja muihin voit tehdä samoin tai liimata. Pesunkestävä hienopesu, mutta älä purista vettä vaatteesta pois kiertämällä..
Hinta: 3.50 €

39 punalilat strassihelmet

Punalilat strassihelmet, irtonaiset, liima takana, kolmea kokoa 3 mm, 4 mm ja 5 mm. Strassihelmet sopivat kankaaseen, kartonkiin ja mihin vain. Silitä silityspaperin ( voipapern) läpi hellästi painaen kankaaseen ja muihin voit tehdä samoin tai liimata. Pesunkestävä hienopesu, mutta älä purista vettä..
Hinta: 3.50 €
Vaihtoehdot

76 topaasit strassihelmet

topaasin väriset strassihelmet, irtonaiset, liima takana, kolmea kokoa 3 mm, 4 mm ja 5 mm. Strassihelmet sopivat kankaaseen, kartonkiin ja mihin vain. Silitä silityspaperin ( voipapern) läpi hellästi painaen kankaaseen ja muihin voit tehdä samoin tai liimata. Pesunkestävä hienopesu, mutta älä purista..
Hinta: 3.50 €
Vaihtoehdot

1521437 kirkas sydän strassihelmi

Kirkkaat sydämen malliset strassihelmet, irtonaiset, liima takana. Strassisydämet sopivat kankaaseen, kartonkiin ja mihin vain. Silitä silityspaperin ( voipapern) läpi hellästi painaen kankaaseen ja muihin voit tehdä samoin tai liimata. Pesunkestävä hienopesu, mutta älä purista vettä vaatteesta pois..
Hinta: 4.00 €